Mağazamızda En İyi Malzemeyi Satıyoruz, İnşaatlarımızda En İyi Malzemeyi Kullanıyoruz

Mağazamızda En İyi Malzemeyi Satıyoruz, İnşaatlarımızda En İyi Malzemeyi Kullanıyoruz

Taahhüt ve yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Çeker Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çeker, mağazalarında Türkiye ve dünyanın en iyi markalarını sattıklarını, inşaatlarında da en iyi malzemeyi kullandıklarını söyledi.

A+A-

1989 yılında inşaat sektöründe çalışmaya başlayan Levent Çeker, 1996 yılında çalıştığı firmadan ayrılarak ithalatçı bir firmaya girerek 2010'a kadar çalıştı. Bu tarihte işinden ayrılarak kendi şirketini kuran ve daha çok sanayi yapılarının taahhüt işlerini üstlenen Çeker, 2019 yılında ise Çeker Yapı'yı kurdu.

15 Günde 15 Bayilik

Çeker Yapı'yı kurduğunda 15 günde 15 bayilik aldığını vurgulayan Çeker Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Levent Çeker, "Sektördeki tecrübemiz burada da bize fayda sağladı. Gıda Çarşısı’nda 2 bin metrekarelik satış mağazası ve depomuz, Çeşme'de 1.500 metrekarelik satış mağazamız ve depomuz var. Bornova’da da 1.000 metrekarelik depomuz bulunmaktadır. İki şirkette toplam 130’a yakın çalışanımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Hiçbir zaman kötü ürün satmadık ve kullanmadık." dedi.

Yükte Hafif Pahada Ağır Malzemeler...

Katma değeri olan yükte hafif pahada ağır malzemeleri tercih ettiklerini belirten Çeker, "Biz inşaat yaparken en kaliteli malzemelerle iş yaptık. Hiç bir zamanda kötü ürün almadık. Bu yüzden de çalıştığımız markalar hem Türkiye'de hem dünyada en iyi markalar arasında yer alıyor. Kaliteyi sağlarken aynı zamanda müşterimize güven sunuyoruz. Her zaman verdiğimiz sözün arkasında durmuşuzdur. Para kaybetmişizdir ama itibar kaybetmemişizdir" diye konuştu.

"Yatırımlarımıza devam edeceğiz" diyen Çeker sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İnşaat sektörü büyük sektör. Biz de bu sektörden biri olarak her zaman kazandığımızı işe yatırdık. Sanayi inşaatına ağırlık verdik. Burada ilerlemeye çalıştık. Yaptığımız fabrikaların çatılarına güneş enerjileri koyduk. Yağmur sularını topladık, bunun değerlendirilmesini sağladık.”

Sanayi İçin İmar Çağrısı

Sanayi yapıları için yeni imar alanlarının açılması gerektiğine de dikkat çeken Levent Çeker, şunları dile getirdi: "İmar yasalarında birtakım düzenlemeler yapılması gerekiyor. OSB'lerin içlerine herkes giremiyor. OSB'lerin dışında yapılacak alanlara ise imar verilmiyor. Aslında ayağımız bir nevi bağlanıp 'koş' deniliyor. Doğru yapılanma için buna dikkat edilmesi gerekir. Bunlar olmayınca sanayileşmede kaçak yapılanma artış gösteriyor. Bu bağlamda sanayicilerin önü açılması gerekiyor."

100’ün Üzerinde Proje Tamamladık

Çeker: "Bugüne kadar 100'ün üzerinde proje tamamladık. Ege Bölgesi'nde çalışmalar yaptık. Doğa olarak çok güzel bir yerdeyiz. Ankara ve İstanbul'un gözü hep burada. Bu nedenle İzmir'de kaliteli işler hiç bir zaman durmayacaktır. Bizde işimizde doğruluk ve dürüstlüğü düstur edindik buna kaliteli ürünü de ekleyerek işimizi hep ileriye taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.